În primele zile de funcţionare, mulţi dintre tulcenii care doreau să-şi încerce “talentele” pe patinoarul de la Ciuperca au renunţat, din cauza aglomeraţiei

Primarul Hogea: “A fost o greseală de-a noastră aceea de a nu amenaja două căsuţe din lemn, una pentru cei care vor să închirieze patinele, cealaltă pentru cei care le predau. Pentru că nu exista decât un ghişeu, s-a creat îmbulzeală”

patinoar ciuperca tulcea

Dacă acum o lună de zile nu aveam niciun patinoar în municipiu, în acest moment în oraşul nostru funcţionează chiar două: unul amenajat de primărie, celalalt – privat. Ambele au fost inaugurate în aceeaşi zi – 23 decembrie şi practică tarife identice, însă cel municipal, amplasat în amfiteatrul din spatele plajei Ciuperca (fostul talcioc), constituie adevărata atracţie a aceste ierni lipsite de zăpadă.

Mai exact, dacă aici vorbim despre o suprafaţă de gheaţă artificială, produsă de un agregat de frig, în cazul patinoarului din spatele Sălii Polivalente este vorba despre o suprafaţă de alunecare din placaj. Deci cine doreşte cu adevărat senzaţii tari, va opta pentru patinoarul de la Ciuperca. Mulţi au făcut-o deja, în ultima săptămâna, însă nu toţi patinatorii amatori au plecat multumiţi acasă.