Concert cu năbădăi pentru trupa Iris: un individ beat a vrut să se dea în spectacol pe scenă

Persoana în cauză a fost reţinută de poliţiştii locali, care l-au dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă n La UPU, individul a vrut să ia la bătaie medicii şi asistentele

Deşi iniţial autorităţile locale anunţaseră că distracţia de Revelion urma să fie asigurată doar de artişti locali, trupa Iris a fost contractată, pe ultima sută de metri, pentru a susţine un concert pe scena din Piaţa Civică, imediat după focul de artificii. Prezenţa artiştilor de la Iris la Tulcea a fost posibilă mai ales în condiţiile în care Rafael, noul solist al formaţiei, este tulcean. Din păcate, evenimentul nu a fost lipsit de un incident la aplanarea căruia a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor locali. Mai exact, în jurul orei 00.20, un individ bine „aghesmuit” a urcat pe scenă, cu intenţia de a se da în spectacol.

„Numitul I. M. a urcat pe scena unde avea loc evenimentul, prin alt loc decât scara de acces, cu intenţii agresive faţă de membrii trupei şi staff-ul acesteia, fiind interceptat de echipajul Poliţiei Locale care asigura intrarea pe scenă. Deşi persoana agresivă a încercat să se sustragă sărind peste balustradă în intenţia de a fugi, aceasta a fost oprită şi imobilizată”, a informat Bogdan Bulete, şeful Poliţiei Locale Tulcea.

 

trupa iris

 

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA