Liderul Sindicatului Liber al Navaliştilor de la  VARD Tulcea, Doru Şchiopu:

Anul 2014 va fi cel mai probabil unul în care economia ţării va bate pasul pe loc

Anul 2014 va fi un an al stagnării, un an în care ecuaţia economică a ţării rămâne cu multe necunoscute, nuanţa noului an în plan economic fiind dată de creşterea taxelor, de imaginea unui mediu privat în cârje, de familii care reuşesc cu greu să-şi asigure pâinea de zi cu zi, în timp ce scandalurile de corupţie cu potentaţii zilei abundă pe toate canalele media.

Într-un interviu prognoză, liderul de sindicat al navaliştilor tulceni de la VARD, Doru Şchiopu, expune o viziune prudentă, pesimistă, dar căreia nu-i lipseşte speranţa de mai bine.

VARD Liderul de sindicat Doru Șchiopu

Liderul de sindicat de la VARD dezvăluie secretele rezistenţei pe piaţă a şantierului naval tulcean, dar trage în acelaşi timp şi un semnal de alarmă privind spre micul comerciant care îşi dă duhul în economia locală. Este vital ca actualii guvernanţi să îndrepte atenţia către mediul privat care are nevoie de legi care să-l ajute să supravieţuiască într-un mediu poluat cu suprataxare, consideră liderul Sindicatului Liber al Navaliştilor de la VARD Tulcea, Doru Şchiopu.