Tulcenii, invitaţi să sărbătorească Mica Unire alături de Gelu Voicu

Din manifestările dedicate împlinirii a 155 de ani de la unirea Principatelor Române face parte şi un concert de muzică populară care ca avea loc vineri, începând cu ora 11.00, în Piaţa Civică

Gelu Voicu invită tulcenii la sărbătorirea Micii Uniri

Pentru ziua de vineri, când cu toţii vom sărbători Mica Unire, autorităţile judeţene au pregătit un program special care se va desfăşura în Piaţa Civică, din municipiu. Manifestările dedicate împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române vor începe la ora 10.00, cu un ceremonial militar şi religios organizat de Instituţia Prefectului şi Garnizoana Tulcea. De la 10.45, toţi tulcenii prezenţi în Piaţa Civică vor fi invitaţi la Hora Unirii.

Spectacolul organizat de Consiliul Judeţean Tulcea va începe la ora 11.00. Pe scenă vor urca Ansamblul artistic „Baladele Deltei”, Ansamblul folcloric de copii „Doruleţul”, Ansamblul folcloric aromân „Dor”, din Sarighiol de Deal, grupul vocal „Drăguţa” – Siliştea din Turcoaia. Invitatul special al zilei de 24 ianuarie va fi Gelu Voicu, cel care va încheia spectacolul oferit tulcenilor.