Patronatul din Delta Dunării îşi promovează ofertele la Bruxelles

A fost prezentă la eveniment Viorica Bîscă, directorul executiv al ARBDD, şi Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării

promovează ofertele la Bruxelles

Operatorii în turism din Delta Dunării au început anul în forţă, fiind deja prezenţi, în aceste zile, la una dintre cele mai importante manifestări anuale de gen din Europa. Este vorba despre Târgul „Salon des Vacances” de la Bruxelles (6 – 10 februarie), cel mai însemnat eveniment de acest tip din Belgia. Un lucru important îl reprezintă, însă, faptul că de această dată campania de promovare a acestei zone a ţării ca destinaţie turistică europeană este organizată exclusiv de patronatul din Delta Dunării.

Astfel, ieri a avut loc o conferinţă de presă organizată de Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării (APTDD), în parteneriat cu Asociaţia Litoral – Delta Dunării (ALDD). La evenimentul patronat de directorul executiv al ARBDD – Viorica Bîscă, şi preşedintele ALDD –  Corina Martin, au fost invitaţi toţi jurnaliştii din statele membre ale Uniunii Europene acreditaţi la târgul de la Bruxelles.