Ţinta PDL Tulcea la europarlamentare: 23 – 24% din voturi

Vasile Gudu: „Lista de candidaţi pentru scrutinul european va fi aprobată luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional”

PDL Tulcea Vasile Gudu

Democrat-liberalii s-au întrunit, recent, la Braşov, în cadrul Colegiului Director Naţional al Partidului. Principalul subiect abordat l-au constituit viitoarele alegeri europarlamentare, mai ales în contextul în care fiecare formaţiune politică de pe scena politică autohtonă a început deja pregătirile pentru marea bătălie electorală din luna mai.

La întrunirea la nivel înalt de la Braşov, organizaţia judeţeană a PDL a fost reprezentată de deputatul Vasile Gudu, de altfel prim-vicepreşedinte al filialei. Potrivit acestuia, pe lista pentru europarlamentare pe care Biroul Permanent Naţional al partidului o va aproba în şedinţa de luni se va regăsi şi tulceanul Victor Georgescu, cel de-al doilea prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

„Subiectul alegerilor europarlamentare a fost, de departe, cel mai dezbătut. Astfel, targetul de atins este 23 – 24% , cam cât ne propusesem şi noi la nivel judeţean. Lista de candidaţi va fi aprobată luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional. Vom avea şi noi un reprezentant, în persoana prim-vicepreşedintelui Victor Georgescu”, a spus deputatul Vasile Gudu.