Fondul de Mediu a reluat plăţile pentru împădurirea terenurilor de la periferia oraşului

Zilele trecute au fost virate în contul primăriei sumele aferente facturilor emise pentru lucrările efectuate până în data de 30 aprilie 2013

fondul de mediu

Încă de la începutul anului trecut, municipalitatea a demarat proiectul de împădurire a unei suprafeţe de peste 70 de hectare de la periferia oraşului. Este vorba despre un proiect de mediu finanţat, în acea mai mare parte, de Administraţia Fondului pentru Mediu. Din păcate, toamna trecută, primarul Constantin Hogea anunţa că oficialii de la Bucureşti stopaseră plăţile, astfel încât facturile emise pentru anul trecut de firma executantă şi achitate de autorităţile locale rămăseseră decontate.

Zilele trecute însă, Administraţia Fondului pentru Mediu a reluat plăţile, astfel încât în conturile municipalităţii au intrat banii aferenţi lucrărilor efectuate până în data de 30 aprilie 2013.  „Într-adevăr, s-a făcut o plată chiar acum câteva zile, însă a fost vorba despre decontarea unei facturi pentru lucrări efectuate înainte de 30 aprilie 2013″, a explicat primarul Constantin Hogea.