Încep lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă

Spitalul Județean de Urgență Tulcea încep lucrările de reabilitare si modernizare

Proiectul de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, finanţat atât din fonduri europene (programul Operaţional Regional), cât şi de la bugetul judeţului, a intrat în implementare. Mai exact, autorităţile au atribuit, recent, contractul „construcţii şi instalaţii (C+M) maşini, utilaje şi instalaţii tehnologice, mobilier specific dotării infrastructurii serviciilor de sănătate” din cadrul acestei investiţii. Singura ofertă depusă a fost şi declarată câştigătoare. Este vorba despre asocierea S.C. Fil-construct S.R.L. – S.C. Tehnoplus Medical S.R.L., care va încasa pentru serviciile prestate suma de 10.509.477.

Proiectul „Reabilitare şi modernizare Spital de Urgenţă Tulcea” a fost lansat în toamna anului trecut şi este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 3. Din cauza faptului că proiectul se va derula şi pe timpul iernii, perioada de implementare a fost mărită de la 12 la 16 luni.

Lucrările se vor desfăşura pe trei componente: reabilitarea termică a corpului A, respectiv B (Policlinica) şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe.