Braconaj cinegetic în Delta Dunării

Vânători constănţeni certaţi cu legea şi înarmaţi până în dinţi prinşi de poliţiştii tulceni la împuşcat fazani pe Grindul Lupilor

braconaj cinegetic pe Grindul Lupilor

Braconierii dau în continuare mari bătăi de cap structurilor statului care au menirea de a veghea la respectarea naturii şi a legii.

„Cu ocazia controlului efectuat în acea zona a fost identificat un auto marca Nissan Navara, în interiorul acestuia aflându-se numitul T.P.P. de 55 de ani din judeţul Constanţa, iar lângă acesta au fost găsite două arme de vânătoare, o geanta cu mai multe cartuşe pentru armele respective cât şi o piesă vânat fazan, împuşcată. Continuând verificările, pe câmp la circa 700 metri în zona de protecţie a R.B.D.D., a mai fost identificată o a doua persoana I.S.de 51 de ani, tot din judeţul Constanţa, coleg de vânătoare cu persoana din auto Nissan şi acesta având asupra sa o arma de vânătoare calibru 12mm, încărcată, cât şi o cartuşieră camuflaj în care se aflau 30 cartuşe de vânătoare”, a precizat comandantul Poliţei Deltei, Ştefan Leonte.