Primăvara, întâmpinată cu mărţişoare… politice

mărțișoare politice de la PDL

În weekend-ul trecut, nu doar autorităţile judeţene sau poliţiştii le-au oferit câte o bucurie tulcencelor cu ocazia Mărţişorului, ci şi reprezentanţii partidelor politice de la noi din judeţ. Astfel, momentul nu a putut fi ratat nici de democrat-liberali, nici de nou-înfiinţatul Partid Mişcarea Populară.

Membrii organizaţiei municipale de tineret a PDL Tulcea au oferit doamnelor şi domnişoarelor, în data de 1 martie, peste 1.500 de mărţişoare.

„În sfârşit primăvara a sosit, iar acest moment nu putea fi ratat de membrii Partidului Democrat Liberal, în frunte cu Organizaţia Municipală de Tineret. Pentru a putea fi resimţită frumuseţea anotimpului, în pofida vremii neprielnice, peste 1.500 de mărţişoare au fost dăruite doamnelor şi domnişoarelor, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 1 martie. Acţiunea a avut ca scop împărtăşirea unui gând bun şi a unui simbol reprezentativ pentru fericire, căldură şi prosperitate. Pe această cale, PDL urează tulcenilor o primăvară frumoasă!”, ne-a spus Ionuţ Spunoae, preşedintele organizaţiei municipale de tineret a PDL.