Baschet – U18

Debut cu înfrângere în retur pentru CSS

înfrângere în retur pentru CSS Tulcea

Echipa de baschet de la CSS Tulcea a întâlnit duminică pe teren propriu pe Aurel Vlaicu, un adversar de top în grupă. Din păcate, tulcenii au păşit cu stângul în returul de campionat fiind învinşi de bucureşteni cu scorul de 64-69.

A fost o victorie la limită a celor de la Aurel Vlaicu, o victorie obţinută pe final care a făcut ca risipa de efort a tulcenilor să fie în van. Trebuie totuşi remarcat faptul că meciul a fost unul strâns, tulcenii aflându-se în repetate rânduri la conducere.

O mai bună concentrare pe finalul partidei de la sala CSS ar fi putut aduce chiar victoria echipei antrenate de Mihaela Grecu.

„Am simulat Bacalaureatul, am simulat şi antrenamentele şi mai ales meciul. Dacă am fi jucat la randamentul normal sunt convinsă că nu ne-ar fi scăpat victoria. Nu-i nimic învăţăm şi din înfrângeri”, ne-a declarat tehniciana de la CSS Tulcea.

Din păcate o accidentare la antrenamente din câte s-ar părea l-a făcut pe pivotul de 2,03 metri al tulcenilor, Ştefan Radu să nu se afle în cea mai bună formă fizică.