Vom putea zbura şi spre Frankfurt, nu doar la Bergamo sau Bucureşti

Frankfurt o nouă destinație fly Romania de la aeroportul tulcea

Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea şi conducerea Regiei Autonome Aeroportul „Delta Dunării” vor organiza, vineri, deschiderea oficială a unor zboruri mult-aşteptate de tulcenii plătitori de taxe. Acestea vor fi operate, începând de luna viitoare, de compania aeriană Ten Airways (sub brand-ul Fly Romania), a omului de afaceri Ovidiu Tender.

Dacă iniţial fusese dată publicităţii localitatea italiană Bergamo ca şi primă destinaţie externă operată în cadrul noului parteneriat, se pare că din luna mai vom putea ajunge de la Tulcea şi la Frankfurt (Germania).

Conform directorului general al Ten Airways, Cătălin Buţu, cursele Tulcea – Bucureşti se vor efectua de trei ori pe săptămână, ruta Tulcea – Bergamo va funcţiona cu două zboruri pe săptămână iar cea spre Frankfurt – cu o cursă săptămânală.

În ceea ce priveşte opţiunea companiei aeriene pentru aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, Cătălin Buţu a arătat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că potrivit datelor statistice primite de la tour-operatorii locali există un potenţial de turişti in-bound pentru zona Delta Dunării, în sezonul de vară.