Buget de peste 7 miliarde de lei pentru Danube Delta Rally

Danube Delta Rally

Ediţia de anul acesta a Danube Delta Rally va beneficia de un buget substanţial mai mare faţă de cel de anul trecut. Organizatorul Raliului, Mihai Tănase, a spus ieri în cadrul unei conferinţe de presă că bugetul care susţine competiţia automobilistică din luna mai este de 7,2 miliarde de lei vechi.

„Anul trecut, bugetul Delta Rally a fost de 6 miliarde de lei vechi. Acum avem un buget estimat la  7,2 miliarde de lei vechi”, a spus Tănase.

Pregătirile pentru cea de-a XV-a ediţie a Danube Delta Rally, care are loc anul acesta între 21 şi 31 mai, au intrat în linie dreaptă. Etapă candidat la FIA Europhean Rally Trophy are loc sub supravegherea oficialilor Federaţiei Internaţionale de Automobilism, care vor fi prezenţi la Tulcea pentru validarea candidaturii pentru 2015. În acest sens traseul a fost modificat şi extins cu două noi probe speciale: Ciucurova – Fântâna Mare şi Slava Rusă – Babadag. Raliul Deltei cuprinde 14 probe speciale, desfăşurate pe aproximativ 160 de kilometri, echivalentul a aproximativ 30% din lungimea traseului.