Podul de la Măcin, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de astăzi

După o amânare de o săptămână, se pare că proiectele de investiţii prioritare în perioada următoare vor fi luate de Guvern în discuţie astăzi

Podul de la Măcin din nou pe ordinea de zi a Guvernului

De zeci de ani, podul peste Dunăre, o constantă a promisiunile electorale atât pentru brăileni, cât şi pentru noi, tulcenii, rămâne doar un vis la fel de îndepărtat ca luna de pe cer. În ciuda studiilor de fezabilitate făcute şi refăcute de-a lungul timpului, investiţia promisă a rămas la stadiul de idee, în principal din cauza neînţelegerilor dintre gălăţeni şi brăileni, care nu contenesc să se certe pe „piciorul” lor de pod.

O mare dezamăgire pentru autorităţile tulcene a venit şi la începutul acestui an, când Guvernul nu a mai dat niciun semn de viaţă în ceea ce priveşte includerea construirii podului peste Dunăre pe lista de priorităţi a statului român. Potrivit preşedintelui CJ Tulcea, Horia Teodorescu, acest lucru se va schimba în curând, în condiţiile în care această mega-investiţie, alături de alte proiecte prioritare, va fi luată în discuţie în şedinţa de astăzi a Guvernului.