Cum s-a transformat o bază sportivă într-o groapă de gunoi

bază sportivă transformată în groapă de gunoi

Un teren multi-funcţional din municipiu care aparţine Complexului Sportiv al Sindicatelor şi în care comuniştii au investit bani gârlă şi muncă multă, a ajuns în prezentul capitalist un loc de depozitare ilegală a gunoiului. Sindicatul din Agricultură al Epocii de Aur este mama şi tatăl acestui Complex Sportiv, loc în care, în prezent, se desfăşoară meciuri din Liga a IV-a. Odată cu trecerea anilor, această bază sportivă, altădată un punct de referinţă în peisajul sportiv al municipiului, s-a degradat continuu.

„Pe terenul din spate este jale. Aici se organizau activităţi sportive, copiii făceau gratis mişcare. A existat şi o echipă de rugby care îşi făcea aici antrenamentele. Acum este o groapă de gunoi”, ne spune Milton Popovici, administrator al acestui Complex Sportiv pe care l-a primit în administrare încă de acum 30 de ani de la sindicatele din perioada comunistă.

Milton Popovici îşi aduce aminte de vremurile în care tovarăşii făceau eforturi uriaşe pentru a amenaja o bază sportivă care în prezent s-a transformat într-un depozit de moloz.