Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei
Titlu proiect: „Măsuri integrate in comuna Jurilovca – Pasi spre dezvoltare locală sustenabilă!”
Cod SMIS proiect:114955
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

COMUNICAT DE PRESA
DUPA DESFASURAREA EVENIMENTULUI DE CONSTIENTIZARE DIN

31 OCTOMBRIE 2019
Jurilovca

Primaria Comunei Jurilovca, beneficiar al proiectului „Măsuri integrate in comuna Jurilovca – Pasi spre dezvoltare locală sustenabilă!”, ID 114955, Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 va multumeste pentru ca ati participat la Evenimentul de constientizare destinat cresterii ratelor de mentinere în sistemul initial de învatamant si pentru a asigura întelegerea beneficiilor pe care le ofera educatia in relatie cu oportunitatile de angajare.

Evenimentul desfasurat joi, 31.10.2019, incepand cu orele 15:00, la etajul 1 al Magazinului Central din Str. 6 Martie nr. 10, Sat Jurilovca, Comuna Jurilovca, a avut peste 100 de participanti din comunitatea marginalizata a Comunei Jurilovca.

Au fost prezenti reprezentanti ai:

Lider – Primaria Jurilovca 

Partener 1 – Asociatia EDUCO- Educatia pentru grupuri vulnerabile, 

Partener 2 – ACOR – Asociatia Afaceri Comunitati Oameni din Romania, 

Partener 4 – Scoala Gimnaziala Jurilovca.

Invitatii au fost membri ai grupului tinta copii din Comuna Jurilovca, impreuna cu parintii/ tutorii acestora,  precum si alti copii cu parintii/ tutorii lor din comunitatea marginalizata a Comunei Jurilovca.

Participantii au beneficiat de catering si coffee break.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Manager proiect – Silai Violeta Georgiana, email: primariajurilovca@yahoo.com sau la tel 0240.56.37.97