PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TULCEA
MĂSURI DE PREVENŢIE PE PLAN LOCAL

Începând de duminică, 29.03.2020, din dispoziţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, Serviciul de Circulaţie, toate semafoarele din municipiu vor funcţiona pe culoarea galben intermitent.

Rugăm şoferii, cât şi cetăţenii, să manifeste maximă atenţie, în special la trecerile de pietoni.

În rest, se vor respecta regulile de circulaţie, valabile în intersecţiile nesemaforizate.

Perioada acestei reglementări va fi stabilită de către Serviciul de Circulaţie, din cadrul instituţiei mai sus amintite.

Sănătate multă!

 

STROPIRI STRĂZI CU SOLUŢII DEZINFECTANTE

Începând de joi, 26 martie 2020, se execută de către firma autorizată SC CORAL SRL dezinfectarea staţiilor de autobuz şi a mobilierului urban. În paralel, societatea Servicii Publice SA continuă dezinfectarea străzilor după următorul program:

Joi, 26 martie au fost dezinfectate aleile şi parcările din zona blocurilor de pe străzile: Păcii şi Gavrilov Corneliu, aleile din parcul de la Piaţa Nouă, str. Sălciilor, Cicerone, Walter şi Potcovari.

Vineri, 27 martie: două autocisterne – Străzile principale şi secundare din toate cartierele municipiului

Sâmbătă şi duminică (28-29 martie): o autostropitoare de capacitate mică – Aleile din cartierele de blocuri şi pe străzi secundare unde nu pot intra autocisternele.

Marţi, 31 martie

În şedinţa de pe data de 31 martie a Consiliului Local se va aloca suma de 549.000 lei către Spitalul Judeţean pentru achiziţia a trei ventilatoare necesare tratamentelor COVID-19.

Din această sumă, 449.000 lei provin din bugetul Biroului Sport, Cultură şi Relaţii Externe şi reprezintă alocarea financiară pentru Zilele Municipiului şi celelalte manifestări cultural sportive planificate până în luna septembrie 2020, iar 100.000 lei provin din venituri proprii ale Primăriei Municipiului Tulcea.

PRIMARUL MUNICIPIULUI TULCEA
ING. CONSTANTIN HOGEA