Mihăiţă Sadîca, preşedintele Partidului Puterii Umaniste (PPU) Tulcea, şi-a lansat candidatura pentru Primăria municipiului Tulcea, în cadrul evenimentului ce a avut loc duminică participând şi Daniel Ionaşcu, preşedintele executiv al PPU (social-umanist).

Candidatul umanist tulcean este un tânăr antreprenor în vârstă de 26 de ani, iar promisiunea sa pentru tulceni este construirea unui nou spital.

„Sunt inginer agronom la societatea pe care o deţin. Mi-am început activitatea politică de la 19 ani, respectiv ucenicia în PSD, apoi PMP şi anul acesta în PPU. Am ales acest partid pentru că a fost singurul care mi-a dat şansa să ies în faţă şi să arăt dacă sunt bun şi dacă chiar merit să fac politică. Eu am planuri mari şi realizabile pentru acest oraş, unul dintre acestea fiind construirea unui spital municipal. Pot spune că am câteva puncte tari, prin faptul că nu planează asupra mea nicio suspiciune şi nu am nici măcar un contract cu statul, deci nu mi se poate imputa că am intrat în partid pentru a avea un beneficiu. Familia mea nu a avut niciodată vreun contract cu primăria sau alte instituţii. Tatăl meu este inginer, iar mama mea este asistent oncolog. Din ce am observat, lumea doreşte o schimbare şi sper să fiu eu aceea”, ne-a declarat Mihăiţă Sadîca, preşedintele PPU Tulcea.

Dr. Mihaela Mocanu, candidatul PPU Tulcea la Consiliul Judeţean

În ceea ce priveşte candidatul PPU Tulcea la conducerea Consiliului Judeţean, aceasta este dr. stomatolog Mihaela Mocanu, care este şi preşedinta filialei municipale a partidului.

„Pentru preşedinţia CJ va candida doamna doctor Mihaela Mocanu. Nu a făcut politică niciodată, i-a plăcut ideea propusă de mine şi a depus şi dânsa, printre alţii, un CV. Pentru listele de consilieri locali şi judeţeni vom face şi aici o selecţie riguroasă. Un serviciu de cadre al partidului va analiza dosarele şi îi va propune pe liste”, a mai spus Mihăiţă Sadîca, preşedintele PPU Tulcea.

În prezent PPU Tulcea are structuri organizaţionale în lo-calităţile Topolog, Mihail Kogălniceanu, Grindu, Ciucurova, Babadag şi Ceatalchioi.

„Suntem un partid aflat în formare şi sper ca până la depunerea candidaturilor să avem organizaţii în majoritatea UAT-urilor. Lucrăm la listele de primari pentru că dorim să venim cu un concept inedit la Tulcea, iar candidaţii să îşi câştige acest loc, nu să îi pună partidul, cum de altfel şi eu mi-am câştigat locul prin activitatea pe care am avut-o ca antreprenor, inginer şi studii. Vom lansa o platformă online unde vor putea fi depuse CV-urile sau chiar la sediul partidului de la Tulcea”, a menţionat Mihăiţă Sadîca.