Angela Dumbravă a lansat, săptămâna trecută, volumul ,,Şlefuitorul de perle”. Au participat scriitori, cadre didactice, oameni de cultură, apropiaţi ai familiei Dumbravă.

Evenimentul a însemnat şi un mesaj de încredere că societatea afectată în prezent de pandemie ar putea reveni la normalitate, după cum chiar Ligia Dima, directoarea instituţiei gazdă, a subliniat în deschidere: ,,La Biblioteca Judeţeană este al treilea eveniment de când s-au introdus măsurile de relaxare a restricţiilor impuse de pandemie. Vorbim de evenimente cu publicul în sala de Festivităţi pentru că ţinem continuu alte activităţi online. Nu ştiu ce va urma, dar să respectăm procedeele recomandate şi să fim optimişti. Felicitări autoarei atât pentru carte şi îi mulţumim public pentru legătura cu instituţia noastră!”

În cadrul manifestării, Angelei Dumbravă i-au fost înmânate diplome de recunoaştere din partea Ligii Scriitorilor – Filiala Dobrogea şi Asociaţiei Scriitorilor Creştini (ASCOR).

Pentru introducerea în atmosfera cărţii lansate, participanţii au putut viziona filmul de scurt metraj realizat după una dintre povestirile Angelei Dumbravă, ,,De ce pleacă berzele?”.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA