Pe  1 octombrie sunt sărbătoriţi toţi pensionarii din întreaga lume cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. Şi la Tulcea, autorităţile au pregătit o serie de surprize pentru aceştia.

Astfel, în perioada 27 septembrie – 3 octombrie, între orele 08.00-20.00, Primăria Municipiului Tulcea asigură gratuitatea transportului în comun pe mijloacele de transport ale Societăţii de Transport Public Tulcea, indiferent de traseu, pentru pensionarii şi persoanele vârstnice care nu au abonamente (bilete) dar care prezintă talonul de pensie.

Tot în aceeaşi perioadă, între  orele 10.00-18.00, Institutul de Cercetări Eco-Muzeale (ICEM) Gavrilă Simion Tulcea asigură accesul gratuit în instituţiile din subordine din municipiul şi judeţul Tulcea. Mai precis pensionarii tulceni vor putea vizita gratuit Acvariul, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Casa Avramide, Casa Panaghia din Babadag, Bazilica Martirică din  Niculiţel, Farul vechi din Sulina, muzee şi case memoriale din municipiu şi judeţ.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.