Fotbaliştii de la Victoria Delta Tulcea vor participa weekend-ul acesta în cadru mai multor campionate desfăşurate atât pe teren propriu, cât şi în deplasare.

Astfel, astăzi, în Campionatul Judeţean Tulcea la categoria juniori C, Victoria Delta Tulcea va juca finala campionatului împotriva celor de la Razim Jurilovca pe Stadionul Delta începând cu ora 13.00. De asemenea, tot astăzi, la Academia de Fotbal ,, Gheorghe Hagi” Victoria Delta Tulcea va participa în Campionatul Judeţean Constanţa la Under 13 şi Under 11 întâlnind Academia Gheorghe Hagi 2 la ambele categorii de vârstă. Jocurile vor începe la ora 12.30 la Under 11 şi de la ora 14.00 la Under 13.

Mâine, Victoria Delta Tulcea va juca în deplasare cu CSM Focşani 2007 în cadrul  Campionatului Naţional de Juniori Republicani organizat de Federaţia Română de Fotbal la categoriile Under 17 şi Under 19.

„Obiectivul la cei de 15 ani este participarea în Liga Elitelor. De la cei de 17 şi 19 ani aşteptăm un rezultat pozitiv. Ne dorim să câştigăm aceste jocuri, şi dacă o vom face ne vom clasa pe prima poziţie în clasament. La cei de 11 şi 13 ani nu punem accent pe rezultate. Urmărim evoluţia copiilor şi încercăm să corectăm şi să îmbunătăţim cât se poate de mult jocul acestora”, ne-a spus antrenorul”, ne-a declarat antrenorul clubului Victoria Delta Tulcea, Emil Nanu.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.