Un număr de 11 noi decese cauzate de COVID-19 au fost raportate ieri în judeţul Tulcea, numărul total al persoanelor care au decedat de la începutul pandemiei fiind de 350, potrivit unui comunicat al Prefecturii.

Dintr-un total de 424 de teste efectuate pentru depistarea cazurilor de COVID-19, un număr de 107 au ieşit pozitive în ultimele 24 de ore.

Ieri la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea erau internate 14 persoane şi niciun pat nu era liber.

În judeţul Tulcea, 32 de şcoli, grădiniţe şi licee aveau, ieri, 124 clase suspendate din cauza infecţiei cu COVID -19 în rândul elevilor sau al profesorilor. Cele mai multe clase suspendate se înregistrează la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” şi Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, cu câte 10 clase în online. De asemenea, toate clasele din cadrul Şcolii Postliceale Sanitare „Sfântu Luca” se află în sistem online.

Alte 107 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate ieri în judeţul Tulcea, numărul total de la începutul pandemiei fiind de 11.005.

Comuna Nufăru înregistra ieri cea mai mare rată de infectare din judeţ, respectiv 11,19 cazuri, surclasând municipiul Tulcea ce înregistra o rată de 10,65 cazuri la mia de locuitori.

Rata de infectare înregistrată în judeţ era de 5,97.

Un număr de 920 de persoane se aflau ieri în carantină la domiciliu, iar alte 1.187 se aflau în izolare.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.