Majoritatea cu a treia doză.

Tulcenii s-au prezentat ieri încă de la primele ore ale dimineţii pentru a se vaccina la centrul din cadrul  Sălii de sport „Daniel Pohariu”, care a fost redeschis cu două fluxuri de vaccinare.

Centrul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 8.00 şi 20.00. Cetăţenii se pot imuniza aici cu dozele de la Pfizer şi Johnson & Johnson.

Majoritatea celor cu care am discutat s-au prezentat la centru pentru a-şi face a treia doză cu vaccinul produs de Pfizer, iar cei care s-au imunizat pentru prima dată  au ales serul de la Johnson.

„Am venit să fac a treia doză cu Pfizer. M-am vaccinat pentru că am o vârstă şi e mai bine să îl fac preventiv, să fie vaccinul la locul lui. Degeaba spun eu că mă protejez că nu se ştie. Sunt curente de stânga, de dreapta anti vaccin, dar eu cred că până la urmă o să se vaccineze toţi. Este ca şi antigripalul, un vaccin făcut de specialişti şi nu e nicio problemă. Cine este împotrivă este din motive politice sau religioase”, ne-a spus Gheorghe, din Tulcea, la ieşirea din centrul de vaccinare.

Citiţi continuarea în paginile ziarului DELTA.