Ovidiu Dumitrescu, preşedintele CJPPV: „Toţi suntem îngrijoraţi de această tergiversare”

În condiţiile în care guvernanţii amână de la o lună la alta acordarea voucherelor pentru alimente, mulţi pensionari tulceni nu mai fac faţă scumpirilor la alimente şi utilităţi.

Urgentarea acordării acestor ajutoare financiare este solicitarea pe care preşedintele Consiliului Judeţean al Pensionarilor şi Persoanelor Vârstnice Tulcea (CJPPV), Ovidiu Dumitrescu, o va susţine vineri în cadrul conferinţei naţionale a Uniunii Generale a Pensionarilor din România.

„Voi participa vineri la conferinţa naţională a Uniunii Generale a Pensionarilor din România şi vom vedea ce opinie comună vom avea. Toţi suntem îngrijoraţi de această tergiversare şi de opiniile exprimate când de unii când de alţii, mai mult sau mai puţin competenţi. Ne dorim să urgenteze procesul. Au spus că vor începe în luna mai, apoi în iunie, se tot amână şi nici nu ştim din ce fonduri vor fi alocate. La fel ca pensionarii din ţară, şi pensionarii tulceni se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar. Şi în Tulcea preţurile sunt exorbitante faţă de posibilităţile lor”, ne-a declarat preşedintele CJPPV, Ovidiu Dumitrescu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.