Participant pentru a cincea oară la competiţia ciclistică Chilia Over, Cristian Lucian Ion a luat pentru a patra oară trofeul Chilia Over, ajungând primul la linia de finish, cu un timp de 1:45:10 ore.

Sâmbăta trecută, 70 de ciclişti din Tulcea, Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Bacău, Braşov şi Baia Mare au luat startul la competiţia Chilia Over, concurs aflat la cea de-a VI-a ediţie, organizat de Pelican Bike Tulcea, în parteneriat cu Direcţia de Sport Tulcea, Primăria Chilia Veche şi Asociaţia Împreună pentru Chilia. Cicliştii au avut de parcurs 60 de km la toate cele trei categorii, şi anume Amatori, Avansaţi şi Feminin open.

„Competiţia a fost peste aşteptări pentru că, pentru al doilea an, Direcţia de Sport Tulcea, prin Liviu Urlih, care a şi pedalat alături de noi, Primăria Chilia şi ONG-ul <<Împreună pentru Chilia>> au fost alături de mine şi m-au ajutat din plin cu organizarea competiţiei. Competiţia nu pune foarte mari provocări participanţilor, dar efortul fizic este unul considerabil, pe cei 60 de km de traseu. Am avut şi ciclişti care au venit prima oară la acest concurs, după succesul ediţiei precedente, despre care s-a auzit în toate cluburile din ţară. Toţi au pedalat cu gândul borşul de peşte care i-a aşteptat la linia de finish, dar şi la petrecerea care a avut loc seara. Vremea a ţinut cu noi, a plouat abia după premiere şi masă. M-am bucurat extraordinar de mult să văd atâta interes pentru Chilia Over, participanţii au  plecat mai mult decât mulţumiţi de toată organizarea, pentru care le mulţumesc în mod deosebit primarului Alexandru-Timur Ciauş, Asociaţiei Împreună pentru Chilia, voluntarilor prezenţi pe tot traseul şi copiilor din localitate, care i-au întâmpinat cu încântare şi urale pe ciclişti”, ne-a declarat preşedintele Clubului Pelican Bike Tulcea, Sorin Pascale.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.