Anul acesta va fi unul mai prosper din punct de vedere turistic pentru judeţul nostru spune Eugen Ion, preşedintele Asociaţiei Comunelor din România – filiala Tulcea, care speră ca sezonul să înceapă mai devreme faţă de anul trecut.

Acesta a fost prezent ieri la deschiderea oficială a Târgului de Turism al României, eveniment la care a participat ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin Daniel Cadariu.

„Atmosfera este una pe care o aşteptam cumva, pentru că avem ce oferi. Cele două coruri lipoveneşti din Jurilovca şi Sarichioi au animat standul judeţului. Vizitatorii au fost serviţi cu bucate din zona Deltei Dunării, muzică şi pliante. Cu siguranţă anul acesta va fi unul mai prosper din punct de vedere turistic pentru judeţul Tulcea, iar prezenţa la aceste târguri are un rol foarte important în promovare. Am susţinut întotdeauna că fără promovare nu poţi avea pretenţii să fii în faţă. A trecut un an de la începerea războiului, iar oamenii s-au obişnuit şi vedem că nu suntem afectaţi din acest punct de vedere. Sper ca anul acesta să înceapă mai devreme partea de vizitare a judeţului Tulcea, nemaiavând situaţia delicată de la vremea respectivă”, ne-a declarat preşedintele ACoR Tulcea, Eugen Ion.

Citiţi continuare în ediţia tipărită a ziarului DELTA.