Sâmbăta trecută, 26 de luptători de la clubul de karate Nippon Budo Sport şi patru de la Cercul de karate al Palatului Copiilor Tulcea, antrenaţi de sensei Nicolaie Pănuţă au făcut spectacol la Turneul Naţional „Open Kumite” România – Republica Moldova, organizat la Bucureşti de Clubul Sportiv Budo Gym Bucureşti, sub patronajul Federaţiei Române de Karate Kyokushin.

Mai exact, sportivii Nippon Budo au obţinut 8 medalii de aur, 7 argint şi patru de bronz, în timp ce doi sportivi de la Palat au obţinut o medalie de argint şi una de bronz, precum şi titlul de „Best Technique” la Juniori.

„Sportivii noştri au avut o evoluţie frumoasă, evidenţiată şi de rezultate, am avut şi trei finale între sportivii noştri. Vlad şi Albert au arătat din nou ca sunt în formă foarte bună, obţinând locurile întâi şi sunt cu gândul la viitoarele provocări din luna iunie şi iulie. Sincer, mă aşteptam la mai multe rezultate de locul întâi, dar se pare că unii din sportivi nu au fost în cea mai bună formă a lor. Copiii de la Palat sunt la prima participare de acest nivel, din patru sportivi, doi au reuşit să urce pe podium, ceea ce înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Nicolaie Pănuţă.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.