Primăria Tulcea aşteaptă un punct de vedere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) cu privire la petrecerea de Rusalii de pe lacul Ciuperca, terminată cu scandal, atunci când un agent de pază a intrat în conflict cu un grup de cetăţeni.

Agentul de securitate implicat în eveniment a fost retras de la paza obiectivelor Direcţiei de Întreţinere şi Administrare Patrimoniu (DIAP) Tulcea, iar acesta nu va mai presta servicii de pază şi protecţie în cadrul obiectivelor autorităţii contractante.

Aceasta este decizia comisiei de disciplină care s-a întrunit săptămâna trecută la nivelul Primăriei Tulcea, alături de firma de pază SC X Serv SRL & SC Alfaro Security SRL & CS Dialfa Security SRL, reprezentată prin director general Liviu Manaila.

„În vederea stabilirii sancţiunilor prevăzute prin Contractul de servicii de pază nr. 7775/29.05.2023, a fost înaintată către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea adresa nr. 7995 din data de 06.06.2023, prin care a fost solicitat un punct de vedere cu privire la acest eveniment, precum şi măsurile care urmează a fi luate pentru soluţionarea acestei cauze. Organele abilitate urmează să demareze procedurile legale care se impun pentru stabilirea şi încadrarea faptelor rezultate din evenimentul produs la data de 05.06.2023″, se arată în raportul transmis de Primăria Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.