Dansatorii Let’s Go Dance au obţinut o performanţă deosebită pentru palmaresul clubului tulcean, în urma evoluţiei pe scena „Bucharest Dance Festival”, desfăşurat duminica trecută: anul acesta vor dansa în Canada.

Copiii au avut de înfruntat o concurenţă acerbă concurs, reuşind să bifeze două locuri I şi un loc II, spune coregrafa Lidia Băluţă, pentru că la concursul de la Bucureşti au participat aproape 1.500 de concurenţi din toată ţara.

„A fost un concurs deosebit pentru noi toţi, am avut parte de o concurenţă serioasă, dar aşa cum am făcut o tradiţie din fiecare participare a noastră la o competiţie, şi de data aceasta am obţinut locuri fruntaşe în clasamentul final. Ne mândrim cu locurile I, pe care au urcat formaţiile Thunders şi Mini Thunders şi locul II, care le-a revenit celor din trupa Let’s Go Junior. Toate cele trei echipe Let’s Go Dance s-au calificat la <<Dance World Cup-2023>> din Canada. Împreună cu colegii mei coregrafi, Alexandra Băluţă şi Adrian Mihai, le mulţumim din suflet copiilor, părinţilor şi sponsorilor, care depun constant eforturi să ajungem tot mai departe”, ne-a declarat Lidia Băluţă.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.