Noul parapet de protecţie instalat pe malul falezei Dunării din Tulcea este similar modelelor care se regăsesc în oraşe precum Dubai, potrivit imaginii care însoţeşte o  postare publicată pe pagina de socializare a preşedintelui Consiliului Judeţean, Horia Teodorescu.

„Ne dorim ca faleza să devină locul în care copiii noştri să se poată plimba în linişte, departe de trafic, feriţi de pericolul de a aluneca în apă. Vechiul parapet de protecţie de pe mal nu mai îndeplinea niciun standard de siguranţă, aşa că am reuşit să includem în proiectul de consolidare şi instalarea unei balustrade stabile, din fontă, bine ancorate, astfel încât să eliminăm orice ameninţare. Siguranţa a fost principalul nostru criteriu, iar faptul că modele similare se regăsesc şi în alte oraşe, recunoscute pentru calitatea lucrărilor de construcţie, e încă o dovadă că facem lucrurile aşa cum trebuie”, a transmis Horia Teodorescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Faleza Dunării prinde contur şi trezeşte interesul tulcenilor şi al turiştilor şi prin fântâna muzicală amenajată în cadrul proiectului de reabilitare derulat de Consiliul Judeţean.

Noi teste ale fântânii muzicale au fost realizate miercuri seara, potrivit administratorilor paginii Faleza „Ivan Patzaichin” Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.