Primăria Tulcea informează faptul că în perioada 5- 16 iulie a.c. are loc o nouă etapă de dezinsecţie, în mai multe zone din municipiu.

Astfel, în Piaţa Civică, activităţile de dezinsecţie împotriva ţânţarilor programate seara vor avea loc în intervalul orar 20.00-21.00 (între 5 şi 9 iulie). Măsura a fost luată pentru a putea asigura confortul spectatorilor ce vor lua parte la proiecţiile de film Caravana Metropolis- Cinema în aer liber.

În restul oraşului, dezinsecţia se va desfăşura după programul normal. Tratamente la sol vor avea loc dimineaţa, între orele 01.00-08.00, şi se vor aplica asupra spaţiilor de joacă, spaţiilor verzi, parcurilor, aleilor dintre blocuri.

Tratamente spaţiale vor avea loc seara, între orele 21.00- 01.00, pe domeniu public şi aliniament stradal.

„Aceasta este a treia etapă de dezinsecţie din acest an (mai, iunie, iulie), fiecare etapă constând în câte cinci treceri (5 zile), cu respectarea programului menţionat şi a unui grafic stabilit”, se precizează în anunţul Primăriei Tulcea.

În această etapă vor avea loc şi tratamente fitosanitare – tratarea bolilor arborilor de pe aliniamentul stradal şi din restul municipiului.