Prezent la festivităţile de la Liceul Tehnologic „Brad Segal” ocazionate de împlinirea a 97 ani de existenţă, primarul Ştefan Ilie a anunţat, ieri, că între străzile Babadag şi Rezervorului va fi creat un spaţiu verde nou, „Parcul Rezervorului”, pe o suprafaţă de peste 3.300 mp. Mai mult, edilul a provocat elevii să vină cu idei de amenajare a acestuia.

„În primăvară, lângă Liceul Brad Segal vom realiza un parc, un spaţiu verde. Adică din curtea Aquaservului o să dislocăm aproximativ 3000 – 3500 m pătraţi şi vom realiza un parc cu ieşire la strada Babadag. Aşa că anul viitor avem de lucru!”, a declarat primarul Ştefan Ilie.

Edilul a felicitat elevii, părinţii şi cadrele didactice ale Liceulului Tehnologic „Brad Segal” la împlinirea celor 97 de ani de existenţă şi a anunţat reabilitarea internatului şi cantinei liceului din fonduri europene (PNRR), în valoare de 2.300.000 euro.

„Vreau să vă felicit pentru împlinirea a 97 de ani de existenţă şi doresc liceului cât mai multe realizări. M-au impresionat atât dascălii, dar mai ales copiii minunaţi care au realizat alături de diriginţi şi de profesori nişte produse excepţionale, atât gastronomice cât şi de protecţie a mediului folosind produse reciclabile”, a spus primarul.

Directoarea Liceului „Brad Segal”, Irina Filipescu, a explicat transformările pe care le-a avut unitatea şcolară de-a lungul timpului, subliniind alegerea numelui patronimului.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.