Nu mai puţin de 120 de tineri şi adulţi tulceni au fost premiaţi sâmbătă în cadrul Galei Voluntarilor Tulcea, eveniment organizat de ONG Celisea Tulcea.

Preşedinta ONG-ului Celisea şi organizatoarea acestui eveniment, Carmen Simionescu, s-a declarat  bucuroasă de prezenţa tuturor organizaţiilor care au răspuns la apel, dar şi dezamăgită de lipsa autorităţilor publice la această manifestare.

„M-am bucurat în primul rând că toate organizaţiile care au răspuns apelului, dar şi directorii Direcţiei Judeţene de Sport şi Bibliotecii Panait Cerna Judeţeană, care au fost prezenţi în gală. Sentimentul puţin frustrant a fost că nimeni din autorităţile publice nu a dat curs invitaţiei şi nu neapărat pentru că a fost o activitate a unui ONG din Tulcea, dar totuşi Gala Voluntarilor este un eveniment care se desfăşoară la nivel de judeţ şi sunt voluntari implicaţi în comunitatea tulceană, iar nimeni dintre autorităţi să nu-şi dorească să vină măcar să spună un cuvânt de mulţumesc este puţin dezamăgitor. În rest a fost bine, tinerii au fost încântaţi, foarte mulţi dintre ei m-au ajutat la eveniment, pe lângă membrii organizaţiei au venit şi toţi voluntarii fundaţie. Tinerii au fost încântaţi de mica surpriză pe care le-am pregătit-o în acele pungi pe care le-au primit”, ne-a declarat Carmen Simionescu.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.