SC Aquaserv SA a semnat, ieri, al patrulea contract de lucrări aferent Proiectului Major „CL 4 – Extinderea şi reabilitarea captărilor, staţiilor de tratare şi complexelor de înmagazinare – pompare din Carcaliu şi Babadag”. În urma procedurii de achiziţie publică, oferta câştigătoare a fost cea a   SC Coral SRL Tulcea, a anunţat SC Aquaserv. Valoarea contractului este de 37.983.376,20 lei, exclusiv TVA.

„Durata contractului va fi de 610 zile de la data emiterii ordinului administrativ de începere, din care 180 zile proiectare şi 430 zile execuţie”, a precizat directorul  Aquaserv, Valentin Ifrim.

În luna decembrie a anului trecut, Aquaserv anunţa semnarea celui de-al treilea contract de lucrări aferent Proiectului Major „CL-1 Reabilitarea captărilor din Tulcea şi Mahmudia”, oferta câştigătoare fiind a  SC Coral SRL Tulcea. În acest caz, valoarea contractului este de 30.953.720,62 lei, exclusiv TVA, iar durata contractului va fi de 610 zile de la data emiterii ordinului administrativ de începere, din care 183 zile proiectare şi 427 zile execuţie.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.