Începută în luna decembrie 2023, procedura de virare a banilor pentru stimulentul de casare din cadrul Programului Rabla Local este în plină derulare. Până în prezent, 77 de beneficiari şi-au primit banii din cei 219 înscrişi pe siteul afm.ro. Dintre aceştia, 30 de persoane au fost respinse ca neeligibile, iar trei persoane sunt în ultima etapă de depunere a documentelor.

De asemenea,110 tulceni care s-au înscris la Programul „Rabla local”, lansat anul trecut,  nu se grăbesc să-şi depună documentaţia la Primărie pentru a-şi primi banii. În legătură cu aceştia, reprezentantul primăriei a spus că nu se ştie încă dacă sunt eligibili pentru a primi banii.

„Abia după ce depun documentele şi le verificăm putem spune dacă sunt eligibili. Este aceeaşi situaţie cu a celor 30 care se înscriseseră pe site-ul AFM şi au fost declaraţi neeligibili. Este posibil ca cei 110 să fie eligibili, dar să fi renunţat, să păstreze maşina ori să o valorifice altfel. Către aceştia au fost trimise informări pentru a-i impulsiona să depună documentele”, ne-a transmis reprezentantul Primăriei Tulcea.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.