Fotbaliştii de la Victoria Delta Tulcea au învins echipele adverse din cadrul etapelor campionatelor judeţene, disputate weekend-ul trecut. În cadrul Campionatului Judeţean Tulcea, la Under15, Victoria Delta Tulcea a învins echipa Granitul Greci cu scorul de 10-1, etapă ce a avut loc pe Stadionul Cerna, duminica trecută. Marcatorii de la Under15 au fost David Babaianu, George Nurciu, Rareş Rusu, Daniel Robu, Edward Enache şi Robert Vărdăruş.

De asemenea, în cadrul Campionatului Judeţean Galaţi, la categoria de vârstă Under13, echipa tulceană a obţinut un scor îmbucurător şi de această dată, de 6-2 contra echipei Fortuna Galaţi, etapă ce a avut loc pe stadionul Isaccea.  Marcatorii de la grupa de vârstă Under13 au fost Marius Târnă, Daniel Robu, care au înscris câte un gol, iar George Nurciu şi Ioan Nedelcu au înscris câte două goluri de fiecare.

Tot în cadrul etapei Campionatului Judeţean Galaţi, la Under11, sportivii tulceni au jucat contra ROT Tecuci şi CSS Tecuci, unde au obţinut în ambele meciuri scorul de 7-0, etape disputate la Galaţi.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.