Infrastructura rutieră a judeţului nostru va fi una din marile mele preocupări încă din primul mandat de preşedinte al CJ Tulcea. Mă voi asigura că suntem conectaţi bine cu întreaga ţară!

Pe lângă urgentarea construcţiei drumurilor expres atât de necesare, trebuie să ne asigurăm că şi infrastructura existentă este bine întreţinută.

Pe Drumul European 87 au început lucrări de aşternere a unor straturi subţiri de şlam care să acopere fisurile din carosabil.

Tot pe E87, între localităţile Luncaviţa şi Somova se intervine în aceste zile la refacerea părţii carosabile, prin aşternerea de asfalt în două straturi. De asemenea, spre Luncaviţa se vor realiza şi alte lucrări, cauzate de o tasare a drumului. Sunt necesare completări de piatră spartă şi adăugarea a trei straturi asfaltice.

Mentenanţa continuă a drumurilor din judeţul nostru continuă să fie o prioritate pentru mine. Ca parlamentar, mă asigur că instituţiile regionale şi locale care ţin de CNAIR/Ministerul Transporturilor îşi fac datoria aşa cum se cuvine.

Ca viitor preşedinte al Consiliului Judeţean, voi face o prioritate a primului meu mandat din actuala reţea de drumuri judeţene, pe care trebuie să o extindem în acord cu nevoile din prezent!

Comunicat de presă