Aşa cum am promis, varianta ocolitoare a oraşului Măcin SE VA FACE! Este un proiect la care ţin foarte mult şi pentru care m-am implicat total.

Miercuri am fost la sediul Ministerului Transporturilor alături de primarul Măcinului, Gheorghe Văcaru, city managerul Antonel Orbeanu, precum şi doamna Mirela Crudu, reprezentantă a proiectantului acestui viitor drum. Împreună am participat cu specialiştii de la Transporturi la evaluarea documentaţiei, iar în urma acesteia a primit toate avizele necesare, toate pozitive.

Mai sunt doar câţiva paşi administrativi şi va urma demararea licitaţiei pentru execuţia variantei ocolitoare!

Îi felicit atât pe colegul meu primar, echipa Primăriei Măcin, precum şi firma proiectantă pentru eforturile depuse! Centura Măcinului este absolut esenţială pentru a reda liniştea oamenilor acestui oraş minunat al Tulcei, străbătut acum prin centrul său de tot traficul, inclusiv cel greu, care se descarcă de pe noul pod suspendat.

Este un disconfort uriaş pentru locuitori din punctul de vedere al zgomotului, iar clădirile sunt afectate şi ele în mod direct de trepidaţiile produse de autocamioane.

Este ora! Este vremea lucrărilor care vor fi demarate în scurt timp, cu finanţare din surse guvernamentale prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere!

Îi mulţumesc, totodată, directorului general al CNAIR, domnul Cristian Pistol, pentru colaborare!

Comunicat de presă