Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident produs, joi, la ieşirea din municipiul Tulcea către Agighiol între un microbuz şi o maşină de teren.

La volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de 70 de ani, care conducea din direcţia localităţii Agighiol către municipiul Tulcea. Femeia a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu microbuzul.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea şi poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Rutier.

„Echipele de salvare ajunse la locul evenimentului au găsit mai multe victime din microbuz care s-au autoevacuat, şoferul microbuzului în vârstă de 65 de ani care era încarcerat şi pentru care s-a procedat la descarcerarea acestuia şi extragerea din autovehicul, iar din autoturism, o femeie de 70 de ani, şofer, a fost preluată de echipajele medicale ale SAJ Tulcea”, a transmis serg. maj. Daniel Năstase, purtătorul de cuvânt al ISU Delta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a altor cinci persoane, pasageri ai microbuzului.

Potrivit informaţiilor transmise de Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, victimele  au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe din municipiu pentru evaluare şi îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Tulcea.