Canotorul Cătălin Chirilă, calificat la Jocurile Olimpice din această vară, atletul Mihai-Alin Şavlovschi şi pugilista Amalia Ţugui sunt doar o parte din cei 85 de sportivi care vor fi premiaţi în cadrul celei de-a II-a ediţii a Galei Sportului Tulcean, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Tulcea.

Gala va fi organizată mâine, începând cu ora 12.00, la sala mare a Teatrului „Jean Bart” din Tulcea. Pe lângă cei 85 de sportivi care vor fi premiaţi, vor fi recompensaţi şi 17 antrenori.

„În total, în baza Regulamentului pentru premierea, în condiţiile legii, a sportivilor tulceni care au obţinut performanţe deosebite la competiţiile sportive naţionale şi internaţionale oficiale şi a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanţe, Consiliul Judeţean Tulcea a premiat, anul acesta, 85 de sportivi şi 17 antrenori”, transmite Consiliul Judeţean Tulcea.

Valoarea totală a premiilor se ridică la 378.100 lei. Şi anul acesta, cel mai bun sportiv este Cătălin Chirilă, campion mondial la kaiac-canoe.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.