Una dintre cele două femei ucise cu sânge rece la Constanţa pentru a fi jefuite este din Tulcea, mai precis din comuna Greci. Delia Avram, în vârstă de 34 ani, fusese dată dispărută pe data de 12 iulie de către soţul acesteia, după ce a plecat la Constanţa. Delia a fost găsită moartă pe 15 iulie într-un apartament din Mamaia Nord. Bunurile ei dispăruseră, iar maşina victimei ar fi fost vândută în Bulgaria. Cea de-a două victimă avea 28 de ani şi se numea Iana Denisa Vădean. Originară din Timişoara, aceasta venise la mare, iar de circa două săptămâni familia şi prietenii nu au mai reuşit să o contacteze. Tânăra a fost găsită fără suflare pe un câmp din judeţul Constanţa unde a fost sfâşiată de şacali.

Tinerele ar fi fost otrăvite înainte de a fi jefuite. Ambele femei ar fi prestat servicii sexuale.

,,Şacalul” este acuzat de două fapte de omor calificat, două fapte de tâlhărie, conducere fără permis şi acces la sistemul informatic, pentru că umbla la telefoanele victimelor. Unul dintre telefoane a fost vândut, iar celălalt a fost găsit la concubină.

În cazul uneia dintre victime, cadavrul ar fi fost păstrat în casă timp de aproximativ două zile, în prezenţa celor patru copii ai suspectului.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului Delta.