În lunile următoare, elevii cazaţi în căminul Liceului Tehnologic „Brad Segal” Tulcea vor fi relocaţi pentru reabilitarea internatului şi cantinei şcolii. Primăria municipiului Tulcea a lansat zilele trecute procedura de achiziţie publică pentru atribuirea contractului de execuţie a lucrărilor pentru proiectul intitulat „Reabilitare cămin internat şi cantină Şcoală Liceul Tehnologic <<Brad Segal>> Tulcea”.

Momentan nu s-a luat o decizie referitor la locaţia în care vor fi relocaţi elevii, deoarece procedura poate dura câteva luni. Termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare va fi relativ scurt, de opt luni, de la ordinul de începere.

„Bineînţeles! Clar vor fi relocaţi elevii. Încă nu am ajuns la acest aspect, deoarece deocamdată demarăm procedura care poate dura câteva luni, dacă nu sunt probleme, contestaţii, amânări sau clarificări, timp în care vom găsi soluţii şi pentru acei elevi. Deocamdată ei au început în mod normal şcoala şi sunt cazaţi în continuare acolo. După ce vom semna contractul şi vom stabili ordinul de începere a lucrărilor vom avea şi soluţia finală pentru elevii cazaţi acolo. De asemenea, se va găsi o soluţie şi pentru cantină. Termenul de execuţie este strâns, fiind destul de scurt. Avem opt luni la dispoziţie pentru finalizarea ambelor spaţii. Încercăm să fim cât mai stricţi şi să urmărim foarte îndeaproape procesul de execuţie pentru a scurta cât de mult aceste termene. De la ordinul de începere a lucrărilor avem la dispoziţie opt luni pentru finalizare”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Tulcea, George Şinghi.

Valoarea totală estimată a contractului pentru proiectul „Reabilitare cămin internat şi cantină Şcoală Liceul Tehnologic <<Brad Segal>> Tulcea” este de 13.043.162,00 lei fără TVA.

Ofertele se depun prin intermediul SEAP până la data de 23.09.2024, ora 15:00, potrivit Primăriei municipiului Tulcea.