Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost arestat preventiv, joi, pentru 30 de zile după ce a agresat trei persoane în zona unor restaurante din municipiu. Incidentul s-a petrecut în data de 13 septembrie, bărbatul fiind reţinut de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, miercuri, pentru 24 de ore. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„La data de 25 septembrie 2024, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, au procedat la reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Tulcea, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În fapt, la data de 13 septembrie 2024, bărbatul ar fi agresat trei persoane aflate în zona unor unităţi de alimentaţie publică, din municipiul Tulcea, tulburând, astfel, ordinea şi liniştea publică”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea într-un comunicat de presă.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul a fost depus de către poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Tulcea, iar joi, 26 septembrie, a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.