Timp de trei zile, tulcenii care sunt în căutarea gustului autentic au şansa să găsească laolaltă plăcinte, must, murături, conserve de legume şi fripturi la cea de-a XII-a ediţie a Târgului de toamnă care începe astăzi în Piaţa Civică.

La târg vor fi prezenţi producători de legume şi fructe, precum şi  produse derivate din acestea, viticultori, dar şi unităţi de alimentaţie publică care vor oferi produse tradiţionale din carne şi nu numai. Primăria Tulcea, în colaborare cu SC Agropieţe SA şi Ansamblul Baladele Deltei, organizează Târgul de toamnă în perioada 27-29 septembrie.

Weekend-ul acesta vor fi prezenţi 58 de expozanţi în Piaţa Civică, în cadrul târgului,  41 dintre aceştia fiind producători agricoli.

Pe parcursul întregului eveniment vor avea loc spectacole folclorice, susţinute de ansambluri şi cântăreţi locali din Valea Teilor, Ceamurlia de Jos, Topolog, Frecăţei şi Niculiţel. De programul artistic s-a ocupat Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”.

Spectacolul va începe astăzi de la ora 15.00, iar trei ore mai târziu va urca pe scenă invitatul serii, cântăreţul de muzică folk, Walter Ghicolescu. Mâine spectacolul va începe de la ora 11.00 şi vor urca pe scenă tinerii de la Palatul Copiilor. De asemenea, şi trupa Ciuşcă de la Liceul de Arte „George Georgescu” din Tulcea va urca pe scena din Piaţa Civică. Duminică, cei prezenţi vor putea asculta muzică ambientală.

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA.