În această primăvară,

Orăşelul Copiilor şi traseul de paint-ball de la Ciuperca intră în reabilitare

„Avem în vedere reconfigurarea întregii zone de la Orăşelul Copiilor şi din imediata apropiere a patinoarului”, ne-a declarat primarul Hogea

reabilitare orășelul copiilor și traseul de paint-ball Ciuperca

După ani de aşteptare, tulcenii şi mai ales cei mai mici dintre aceştia s-au putut bucura de primul patinoar din istoria municipiului, care ne-a amintit, practic, de iarna de care nu am avut parte, cel puţin până în acest moment. Patinoarul s-a integrat perfect în obiectivele de agrement deja existente în acest parc al municipiului: pista pentru biciclete, locul pentru picnic, bazinul de înot didactic, locul de joacă pentru copii şi plaja de la Ciuperca.

Din păcate, din cauza timpului scurt în care a trebuit să fie amenajat patinoarul (circa o lună) şi a iernii, zona nu a putut fi reconfigurată în totalitate. Astfel, se pare că primăria are în plan o investiţie de anvergură programată pentru primăvara acestui an care va implica, pe lângă reabilitarea gradenelor, reconfigurarea zonei verzi în care a existat, pe vremuri, un traseu de paint-ball, a spaţiului unde se află bisericuţa şi reabilitarea Orăşelului Copiilor.

 

 

 

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA