Report, în doi ani

Un număr de 6.800 de petiţii au fost depuse de cetăţeni prin aplicaţia Tulcea City Report, în cei aproape doi ani de la lansare, a informat joi viceprimarul George Şinghi.

„Avem 6.800 de petiţii depuse în aproape 2 ani şi 251 petiţii curente în lucru. Nu este totul perfect, însă sperăm că acest mod de comunicare şi raportare a condus la rezolvarea multor probleme în oraş”, a precizat viceprimarul George Şinghi.

Viceprimarul a anunţat şi faptul că aplicaţia a fost actualizată, iar cetăţenii au la dispoziţie mai multe funcţionalităţi.

„De astăzi avem o actualizare majoră la aplicaţia Tulcea City Report. O nouă interfaţă mai prietenoasă şi mai multe funcţionalităţi. Putem adăuga până la trei fotografii la o petiţie,  se pot vizualiza data şi ora schimbării stadiului fiecărei petiţii, există o hartă a oraşului cu indicarea locaţiilor tuturor petiţiilor, avem o acurateţe îmbunătăţită a adreselor de pe hartă şi  o nouă interfaţă şi pentru operatorii din primărie şi servicii”, a spus George Şinghi.

Prin aplicaţia Tulcea City Report, care a costat 18.000 de lei, contribuabilii nemulţumiţi de administraţia publică locală pot transmite în timp real persoanelor responsabile problemele cu care se confruntă.

Aplicaţia este  gratuită  şi are drept obiectiv îmbunătăţirea comunicării dintre autoritate şi contribuabili.