George Blejan confirmă: a renunţat la postul de administrator public al municipiului

„Am depus solicitarea de încetare a contractului meu cu angajatorul, primarul municipiului Tulcea, cu acordul părţilor”, ne-a declarat fostul viceprimar

După mai bine de un an de la preluarea funcţiei de administrator public, George Blejan îşi va înceta, în data de 20 ianuarie, raporturile de serviciu cu primăria municipiului. Contractul său cu primarul Constantin Hogea va fi desfiinţat cu acordul părţilor, Blejan urmând să preia, lunea viitoare, postul de şef serviciu tehnic în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea. Potrivit acestuia, motivele care stau la baza luării deciziei de a părăsi primăria sunt atât de ordin personal, cât şi profesional. De cealaltă parte, primarul Constantin Hogea spune că are de gând să angajeze un alt city manager în viitorul apropiat, căruia să îi delege o bună parte din atribuţiile sale.

George Blejan, viceprimar al municipiului Tulcea în două mandate, a promovat concursul pentru ocuparea postului de şef serviciu în cadrul DGASPC Tulcea desfăşurat luna trecută.

George Blejan a renunțat la

 

 

Citiţi continuarea în ediţia tipărită a ziarului DELTA