Potrivit ISU „Delta” Tulcea, în ultima săptămână a crescut vertiginos numărul sesizărilor intrare pe 112 cu privire la pericolul pe are îl constituie ţurţurii formaţi pe multe clădiri din municipiu.

indepartati-urgent-turturii-de-gheataNu mai departe de săptămâna trecută, vă informam asupra campaniei de informare demarată de autorităţile municipale cu privire la obligaţiile pe care le au asociaţiile de locatari şi agenţii economici de a curăţa perimetrul din faţa blocului sau sediului. Astfel, cetăţenii au primit notificări în acest sens, fiind totodată informaţi şi asupra amenzilor pe care riscă să le primească dacă nu respectă Hotărârea de Consiliu Local în vigoare ce reglementează această obligaţie a proprietarilor de imobile sau agenţilor economici.

O dată cu domolirea iernii crunte de săptămâna trecută, s-au înmulţit sesizările făcute de tulceni la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în mai multe zone ale oraşului, ţurţurii formaţi la nivelul acoperişurilor reprezintă un pericol public.