Muzeul de Artă, închis pentru vizitare până pe 24 februarie

În perioada 10 – 24 februarie se vor efectua mici lucrări de finisaj interior, dat fiind faptul că în această lună expiră garanţia execuţiei reabilitării Casei Avramide şi a Muzeului de Artă

muzeul de artă închis

Conducerea Institutului de Cercetări Eco-Muzeale  (ICEM) Tulcea a anunţat, ieri, faptul că Muzeul de Artă va fi închis pentru vizitare în perioada 10 – 24 februarie. Motivul îl constituie necesitatea remedierii unor mici probleme de finisaj interior. Toate activităţile programate pentru luna în curs se vor desfăşura, în schimb, după programul deja anunţat. Casa Avramide rămâne deschisă conform programului obişnuit (muzeu – 10.00 – 18.00, Art Cafe – 10.00 – 22.00, luni închis).

„Din cauza unor aspecte legate de remedierea unor mici probleme de finisaj interior, în condiţiile în care în luna februarie 2014 expiră perioada de garanţie a lucrărilor de reabilitare pentru Muzeul de Artă şi pentru Casa Avramide, suntem nevoiţi să închidem pentru vizitare Muzeul de Artă în perioada 10-24 februarie 2014″, au informat reprezentanţii ICEM Tulcea.