Cifrele oficiale, date publicităţii

Cifrele oficiale pentru deszăpezirea municipiului Tulcea

deszăpezirea municipiului Tulcea, cifre oficiale

Sfârşitul lunii ianuarie a însemnat pentru jumătatea sudică a ţării intrarea în „hibernare”. Ninsorile şi viscolul, anunţate prin codurile portocalii şi cel roşu instituite de meteorologi, au făcut ravagii şi în judeţul nostru. Bineînţeles că nici municipiul nu a fost ocolit de urgie, în urma căderilor masive de zăpadă rămânând, pe marginea străzilor, munţi de zăpadă cât Everestul.

Şi de această dată, autorităţile locale au primit o mână de ajutor de la soare, nămeţii topindu-se în timp record în urma creşterii accentuate a temperaturilor, din ultima perioadă.

După omăt a rămas, însă, potopul! Mai bine zis, tonele de gunoaie ascunse sub nămeţi au ieşit la suprafaţă în cel mai dizgraţios mod posibil, odată cu topirea zăpezii.

Reprezentanţii societăţii de servicii publice spun că se vor o-cupa de curăţenie începând de săptămâna viitoare şi promit că vor face oraşul lună.

Totodată, directorul S.C. Servicii Publice, Cezar Jipa, a finalizat calculele aferente costului activităţilor de iarnă desfăşurate în intervalul ianuarie – februarie de instituţia pe care o conduce.